AKDENİZ KARPAZ ÜNİVERSİTESİ SEL FELAKETİ SONRASI YARALARI SARMAYA YARDIM ETTİ

Akdeniz Karpaz Üniversitesi dört vatandaşımızın hayatını kaybettiği elim sel felaketinin ardından yaraların sarılabilmesi, birlik ve beraberlik içinde acıların hafifletilebilmesi maksadıyla ilgi yazı ile başlatılan sosyal sorumluluk projelerini desteklemektedir.

Bu kapsamda 12 Aralık 2018 günü üniversitemizin Arama ve Kurtarma Ekibinden (AKUT) öğrencilerin katılımıyla Lapta Belediyesi ile koordineli olarak bir selin yıkıma neden olduğu alanlarda temizleme ve düzenleme sosyal etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rektör Yardımcısı Doç.Dr.Mehmet Nesip Öğün, Akdeniz Karpaz Üniversitesi olarak elimizde mevcut imkanlar dahilinde her daim toplumla birlikte olma kararlılığını bu vesileyle bir kere daha ifade etmekten onur duyduklarını belirtti.